keskiviikko 3. elokuuta 2011

Esittely: "Blogging Becomes Mainstream"

Olen jo pitkään miettinyt blogin perustamista. Kerran yhden perustinkin kertoakseni hurjista seikkailuistani ulko-mailla, mutta ei sitä lukeneet muut, kuin äiti ja kummitäti. Sitten hekin kyllästyivät. Kirjoitin kolme tekstiä. Minäkin kyllästyin.

Tänään suunnitelmissani oli siivoaminen ja kauluspaitojen silittäminen. Siinä siivoilun lomassa surffailin (en koskaan surffaile) ja silmiini osui teksti: "Blogging becomes mainstream". Viime vuonna kuulin, että maratonin juokseminen on city-ihmisten tapa selvitä. Tänään aloitin bloggaamisen ja kolmen viikon kuluttua juoksen maratonin. Jay!

Eli tässä tämä on: blogi, jossa ei ole mitään järkeä. Blogi, jonka nimi on No point. Luvassa on hurjia tarinoita ei mistään niin tärkeästä ja välillä ehkä jotain asiaakin. Joskus saatan jopa yllättää ja postata hyväksi koetun reseptin. Onhan olemassa kahdenlaisia mielipiteitä: minun ja ne väärät. Blogin ulkoasu on todella kamala ja vaaleanpunainen. Luultavasti en tule sitä koskaan muuttamaan. Voi myös olla etten kirjoita enempää kuin kolme juttua. Kolme postausta. Bloggaan kolme postausta? Minun on kai opeltava bloggauskielikin.

En opettele.

Nyt toivon parempaa ideaa nimelle. Ei tule mieleen. Ehkäpä ajan kuluessa. Oikeastaan haen tästä blogista itselleni facebookin korviketta, koska postaan huolestuttavan paljon mielipiteitäni tässä sosiaalisessa verkostossa. Ehkä blogi on aikuisempi tapa kertoa "What's in your mind right now"?.

Kiitos ja seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti